ŠV. VALENTINO DIENA

0
(0)

Šv. Valentino diena skirta ne tik įsimylėjusiems, kurie turi antrą savo pusę, bet ir mums visiems. Tai labai teigiama ir graži šventė, kurią galime paminėti kiekvienas.

Laukdami Šv. Valentino dienos gyventojai rinkosi užimtumo kambaryje ir iš spalvoto popieriaus karpė širdutes, darė atvirutes, spalvino. Vasario 13 d. apsilankėme Minupių daugiafunkciniame centre. Čia vyko edukaciniai užsiėmimai, kuriuose kiekvienas iš veltinio medžiagos pasisiuvo ir dekoravo širdutes.

Vasario 14 d. gyventojai kepė šokoladines širdeles. Užimtumo specialistė pamokė, kaip iškočioti tešlą, išspausti širdeles ir sudėti į skardą. Kol širdelės kepė buvo pasakojama, kas yra šventasis Valentinas ir kodėl ši diena laikoma meilės diena. Iškepus sausainiams, sėdome prie stalo ragauti skanumynų. Dalinomės gera nuotaika, skambia daina, dovanojome širdeles savo mylimiausiems.

Dovanų ir slapčiausių linkėjimų vasario 15 d. nuvežėme į Liolių socialinės globos namus. Čia klausėmės ta proga surengto koncerto, padainavome, pašokome.

Šventės įspūdžiai dar ilgai išliks visų atmintyje.

Įvertink mūsų paslaugas.

Įvertink

Vidutinis vertinimas 0 / 5. Vote count: 0

Įvertinimų nėra. Būk pirmas įvertinęs.