NEFORMALIOS PAGALBOS SKATINIMO RENGINYS

0
(0)

2017 m. gegužės 18 d. Kelmės Kultūros centre įvyko BĮ Liolių socialinės globos namų, įgyvendindamo projekto ”Integralios pagalbos į namus plėtra Kelmės rajone” neformalios pagalbos skatinimo renginys bendruomenės nariams. Renginyje dalyvavo Kelmės rajono savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotoja Danutė Genutienė, Socialinės paramos skyriaus vedėja Reda Každailienė, Kelmės aklųjų ir silpnaregių centro direktorė Janina Samušienė, Kelmės rajono seniūnijų socialiniai darbuotojai, seniūnaičiai, bendruomenės nariai.

Renginį vedė projekto vadovė, BĮ Liolių socialinės globos namų direktoriaus pavaduotoja socialiniams reikalams Neringa Bagdonavičienė. Savo pranešimu ji pristatė išsamią informaciją apie įgyvendinamą projektą, jo tikslus, uždavinius, biudžetą. Supažindino dalyvius su įsigytomis priemonėmis reikalingomis darbuotojams teikiant socialinės globos ir slaugos paslaugas.

Renginio metu integralios pagalbos į namus paslaugas teikianti slaugytoja Angelė Misiurevičienė savo kalboje akcentavo ne tik apie gyvybiškai reikalingas asmens higienos procedūras, bet ir bendravimą bei slaugomų asmenų užimtumą.

Projekto koordinatorius, BĮ Liolių socialinės globos namų vyr. socialinis darbuotojas Silvijus Kaminskas savo pranešime pasidalino sunkumais pradėjus įgyvendinti projektą ir džiaugsmais bei sėkmėmis pradėjus teikti paslaugas. Renginio metu pademonstravo paslaugų gavėjų ir jų artimųjų atsiliepimus apie teikiamas paslaugas vaizdo ir garso įrašais, kvietė savanoriauti bendruomenės narius dirbant su senyvo amžiaus žmonėmis.

Dėkojame visiems susirinkusiems į renginį.

Įvertink mūsų paslaugas.

Įvertink

Vidutinis vertinimas 0 / 5. Vote count: 0

Įvertinimų nėra. Būk pirmas įvertinęs.