Auksiniai obuoliai

0
(0)

Kovo 31 dieną vyko „Auksinių obuolių“ įteikimo ceremonija, kurią organizavo ir vedė vyr. socialinis darbuotojas Silvijus Kaminskas, jam talkino soc. darbuotoja Viktorija Vižlianskaitė. Šventės metu darbuotojams ir gyventojams buvo įteikti obuoliukai, kuriuos gamino patys globos namų gyventojai. Nominacijas gavo savo darbais ar žodžiais pasižymėję asmenys, vieni juokingas, kiti – motyvuojančias. Buvo apdovanoti „Geriausias senelis“, „Geriausia močiutė“, Metų „Darbštuolis“, Metų „Šeimininkėlė“, „IT praktikas“, „Filmų kritikas“, Metų „Pablo Picasso“, „Baltoji čigonė“ ir t.t. Muzikinių pertraukėlių metu dainas atliko ne tik dienos centro lankytojai Eduardas ir Gediminas, bet ir darbuotojai.

Baigiantis apdovanojimams nustebintas liko ir pats vedėjas Silvijus. Buvo prisegti specialiai jam siūti antpečiai, kurie simbolizuoja jo karjeros pakylėjimą.

Gyventojai džiaugėsi švente, kuri įnešė labai daug juoko ir gerų emocijų, o darbuotojai galėjo trumpam atsipūsti nuo darbų ir kartu praleisti popietę.

 

Įvertink mūsų paslaugas.

Įvertink

Vidutinis vertinimas 0 / 5. Vote count: 0

Įvertinimų nėra. Būk pirmas įvertinęs.