Ir mediniai žiogai groja smuikeliu

0
(0)

Pavasarį – meno mėgėjai, Užvenčio bibliotekos bibliotekininkės R. Karpienės dėka, buvo pakviesti į edukacinį užsiėmimą, kurį vedė Keramikos meno meistrai ir tautodailininkai iš Šiaulėnų – tai Albina ir Aleksandras Filipavičiai ir Birutė Banienė. Svečiai negailėjo patarimų, eksponavo savo pagamintus dirbinius. Liko šiltas prisiminimas.

Užsiėmime dalyvavusi Želvių kaimo gyventoja Eugenija Čičinskienė pakvietė visus į savo namus. Tad sužydėjus sodams ,,Katinų restoranas‘‘ vėl atgijo, taip vadinami Remigijaus ir Eugenijos namai. Gegužės 8 dieną paslaugus vairuotojas R. Balskus atvežė gyventojus iš Užvenčio padalinio socialinės globos namų: Stanislovą ir Kristiną. Atskubėjo kartu ir užimtumo specialistė. Kol atvažiavo menininkai visi piešė mandalas, gėrė kavą, su katinais bendravo.

Atvažiavę Albina, Aleksandras ir Birutė kieme miniatiūrinę parodą pristatė. Ak, kokie nuostabūs drožti, skobti mediniai Aleksandro darbai! Saulė visus glamonėjo, gerų sumanymų linkėjo. Tad dar ne kartą Albinai, Aleksandrui ir Birutei čia teks atvykti ir visiems norintiems parodyti, kaip iš molio ,,Neprakąstą  Rojaus obuolį‘‘ nulipdyti.

 

 

Įvertink mūsų paslaugas.

Įvertink

Vidutinis vertinimas 0 / 5. Vote count: 0

Įvertinimų nėra. Būk pirmas įvertinęs.