Popietė „ Auksinis ruduo“

0
(0)

Ruduo – tai metas, kai keičiasi ir pamažu aprimsta gamta. Rudeniški peizažai žavi geltonuojančiais ir raudonuojančiais medžių lapais, vėsa, lietumi ir įstabiausių formų voratinkliais. Kaip ir gamta, taip ir žmonės rudenį tampa ramesni, todėl neretai vasaros pramogos iškeičia į pasivaikščiojimus po rudenėjančią gamtą, kur gaivus oras – leidžia atsipalaiduoti, o grynas oras dar ir suteikia energijos.

Tokioje rudėjančioje atmosferoje, muzikiniame fone vyko popietė „Auksinis ruduo“, į kurią susirinko socialinės globos namų gyventojai ir lankytojai. Renginio metu visi susirinkusieji buvo pakviesti išbandyti darbuotojų paruoštų užduočių. Taigi, kol vieni popietės dalyviai spėliojo mįsles bei patys jas uždavinėjo vienas kitam, kiti smagiai žaidė bulvių krepšinį ar gamino kompoziciją iš rudeninių gėrybių. Netrūko juoko, optimizmo ir gerų emocijų. Gudriausi, taikliausi ir meniškiausi buvo apdovanoti saldžiomis dovanėlėmis.

Popietę  tęsė Liolių socialinės globos namų ansamblio dainininkai, kurie sužavėjo savo liaudies bei estrados dainomis. Šilta, jauku, nuoširdu – tai žodžiai, kuriais buvo galima perteikti popietės atmosferą.

Po linksmų dainų ir žaidimų popietės metu susirinkę Liolių socialinės globos namų gyventojai ir lankytojai buvo ne tik pakviesti skanių vaišių, bet ir paskatinti tęsti susitikimą dainuojant, šokant ir linksminantis kartu.  

 

Įvertink mūsų paslaugas.

Įvertink

Vidutinis vertinimas 0 / 5. Vote count: 0

Įvertinimų nėra. Būk pirmas įvertinęs.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.