Kūrybinių darbų paroda „MANO ANGELAS“

0
(0)

Šių metų vasario 15 dieną Kelmės dvare vyko kūrybinių darbų paroda „Mano Angelas“, kuri buvo skirta Lietuvos šimtmečiui paminėti. Parodoje savo angelus eksponavo 14 socialinės globos namų kolektyvų.

Parodą atidarė ir sveikinimo žodžius tarė Kelmės rajono meras V. Andrulis, sėkmės kūrybiniame darbe linkėjo socialinių reikalų ir darbo viceministrė Vilma Augienė ir kiti renginio svečiai, o mažojo teatro aktoriai  visus maloniai nustebino suvaidinę ištrauką iš spektaklio „Žaldokynė“.

Po oficialiosios dalies visi renginio dalyviai ir svečiai buvo pakviesti i Kelmės dvaro rūsį, kur ir buvo eksponuojami kūrybiniai darbai – Angelai.

Buvo matyti, kad angelų tema iš tikrųjų užvaldė visus, kurie gamino angelus būtent šiai parodai. Tą dieną, socialinės globos namų dalyvių, angelai išties skleidė dvasinės giedros ir gerumo nuotaiką bei stebino savo kūrybiškumu, dydžiu, įvairiomis formomis bei technikomis. Buvo galima grožėtis pintais, veltais,  pieštais, gamintais iš plastiko, siūtais, nertais, pavaizduotais  lėlėmis, baltais, juodais, spalvotais ar mediniais angelais. Kiekvieni socialinės globos namų dalyviai savo darbus pristatyti turėjo taip pat kūrybiškai: deklamuodami eiles, dainuodami, improvizuodami ar vaidindami.

Mes džiaugiamės, kad mūsų, Liolių socialinės globos namų dalyviai į parodą atvežė ir kitus pradžiugino savo nertais taip pat pagamintais iš medžio bei modelino angelais.

Apžiūrėję parodą visi vaišinosi, maloniai šnekučiavosi bei dalinosi įspūdžiais prie arbatos puodelio. Ši paroda lankytojų akis ir sielas dar džiugins visą mėnesį.

Įvertink mūsų paslaugas.

Įvertink

Vidutinis vertinimas 0 / 5. Vote count: 0

Įvertinimų nėra. Būk pirmas įvertinęs.